VOOR PROFESSIONALS:

Kort lijntje onder paginatitel

Workshop

Met jouw team of organisatie aan de slag met buitenpsychologie? Ervaar het samen. Ga voor een workshop vol kennis, inspiratie en een flinke dosis natuur. Helemaal op maat. Samen geven we vorm aan een groene GGZ vol zelfzorg.

Werken met de natuur als co-therapeut

Inhoud en vorm

De inhoud en vorm van de workshop maken we samen op maat, passend bij de wensen van jouw team of organisatie. De mogelijkheden zijn uitgebreid. 

Een workshop op locatie, of in de natuur vlakbij. Een extra accent is ook mogelijk, gericht op vertraging, verbinding of zelfzorg bijvoorbeeld. We stemmen af op wat er aandacht verdient. Niet alleen kennis overdragen, maar vooral ook doen. De workshop is ervaringsgericht, waarbij je de effecten van het werken in en met de natuur direct zelf kunt ervaren. Mind My Nature is sterk in het verzorgen van workshops in de natuur. Een workshop op locatie, of online is uiteraard ook mogelijk.

Heb je een specifiek verzoek of idee? Laten we samen iets moois organiseren. 

Deel jouw wens of idee via het contactformulier of plan een kennismakingsgesprek in.

Ervaringen van anderen

Eerst even kennismaken?

Of heb je een andere vraag, die om maatwerk vraagt? Ik denk graag met je mee! Plan hier vrijblijvend een telefoongesprek, en we spreken elkaar binnenkort.