VOOR PROFESSIONALS:

Kort lijntje onder paginatitel

Workshop

Wil je ook naar buiten? En aan de slag met buitenpsychologie? Ervaar het zelf. En ga voor een workshop vol kennis, inspiratie en een flinke dosis natuur. Samen geven we vorm aan een groene GGZ vol zelfzorg.

Werken met de natuur als co-therapeut

Workshop agenda (open inschrijving)

Voor de volgende workshops kun je je op dit moment individueel inschrijven:

Workshop Buitenpsychologie
24 mei of 14 oktober
Je wilt graag naar buiten met jouw cliënten. Maar je weet nog niet precies hoe je dit praktisch kunt aanpakken. En welke werkvormen je kunt gebruiken. Hoe houd je de setting veilig, en hoe bewaak je de therapeutische relatie? Hoe combineer je het buiten werken met jouw praktijksituatie? En hoe doe je dat met registratie, of als het buiten slecht weer is? In deze workshop komt het allemaal aan bod!

Workshop Mindfulness in de natuur
24 april
Een verdiepingsworkshop voor professionals die al buiten werken! We gaan deze dag vooral dieper in op het praktisch toepassen van mindfulness in de natuur. Uiteraard is er ook aandacht voor de basis uitgangspunten van de mindfulness beoefening, en waarom de natuur zich hier zo goed voor leent.


Prachtige locatie: de Hoorneboeg

De bossen en de heide rond de Hoorneboeg zijn onze buitenspeelplaats. In februari maken we ook gebruik van de warmte van onze huiskamer ‘in de luwte’. En in mei hebben we het veld met ‘de veranda’ tot onze beschikking. We worden volledig verzorgd, met een heerlijke vegetarische lunch van restaurant de Tuinman (uit eigen moestuin).

Incompany of workshop op maat?

Ook dat kan! 
Mind My Nature is sterk in het verzorgen van ervaringsgerichte workshops in de natuur. Een workshop op locatie, of online is uiteraard ook mogelijk.

De inhoud en vorm van de workshop maken we samen op maat. 

Heb je een specifiek verzoek of idee? 
Laten we samen iets moois organiseren.

Deel jouw wens of idee via het contactformulier of plan een kennismakingsgesprek in.

Ervaringen van anderen

Eerst even kennismaken?

Of heb je een andere vraag, die om maatwerk vraagt? Ik denk graag met je mee! Plan hier vrijblijvend een telefoongesprek, en we spreken elkaar binnenkort.