VOOR PROFESSIONALS:

Kort lijntje onder paginatitel

Inspiratiewandeling

Inspiratie
wandeling

Werk je als professional in de (jeugd)hulpverlening of GGZ? Onderzoek je of buiten werken met jouw cliënten bij je past? En hoe je de natuur dan kunt gebruiken als co-therapeut?

Ga mee naar buiten en ervaar het zelf!

Inhoud inspiratiewandeling

Tijdens een inspiratiewandeling van 1,5 uur gaan we samen de natuur in. Ik laat jou ervaren hoe je behandeling buiten kunt vormgeven, en hoe je de natuur kunt gebruiken als co-therapeut. Je mag mij tijdens de wandeling al je vragen stellen. Werk je al langer buiten, en zoek je verdieping van je vaardigheden? Ook dan ben je welkom!

Als je vooraf een specifieke vraag hebt, deel die dan gerust, dan zal ik mij daar op voorbereiden. Ook als je wilt dat we ons op een specifieke doelgroep focussen.

Toolkit

Na afloop van de wandeling ontvang je jouw persoonlijke toolkit, met 5 uitgewerkte oefeningen die je direct kunt toepassen in jouw eigen werksituatie. De oefeningen zijn afgestemd op jouw behoeften, jouw doelgroep, en op wat er naar voren komt tijdens onze wandeling.

Locatie

We spreken af in duin of bos rond Den Haag. Je bent welkom in Park Sorghvliet, het Westduinpark of Ockenburgh. Op een andere locatie in Nederland afspreken in de natuur? Ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden.

Kopie van Icoon fern lijnen met

Inspiratiewandeling + Toolkit

Jouw investering €195 ex btw

zwart lange lijn
Kopie van Icoon fern lijnen met

Inspiratiewandeling + Toolkit + Follow up consultatie & advies

Jouw investering €295 ex btw

Ervaringen van anderen

Eerst even kennismaken?

Of heb je een andere vraag, die om maatwerk vraagt? Ik denk graag met je mee! Plan hier vrijblijvend een telefoongesprek, en we spreken elkaar binnenkort.