VOOR PROFESSIONALS:

Kort lijntje onder paginatitel

Toolkit

Hoe doe je dat dan, werken met de natuur als co-therapeut? Met jouw eigen toolkit kun je zelf aan de slag in de natuur. De uitgeschreven oefeningen en werkvormen kun je direct mee naar buiten nemen. Stel jouw eigen selectie van oefeningen en werkvormen samen, passend bij jouw wensen en doelgroep.

Werk met de natuur als co-therapeut

Als professional beschik je over je eigen expertise en ervaring. Misschien werk je via cognitieve gedragstherapie, ACT, systeemtherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR therapie, lichaamsgericht of met mindfulness. Hoe mooi zou het zijn als je de methoden en technieken waar je al vertrouwd mee bent, ook buiten in kunt zetten? En met jouw cliënten gebruik kunt maken van de natuur, met al z’n voordelen. Daarbij is de natuur niet alleen een mooie en fijne plek om te zijn, maar biedt die ook allerlei mogelijkheden als co-therapeut. De toolkit helpt je met het vertalen van jouw vaardigheden, naar een aanpak in de natuur.

Stel jouw eigen toolkit samen

Wanneer je een toolkit besteld, ontvang je een korte vragenlijst per e-mail. Je vertelt me daarin o.a. over jouw doelgroep en met welke methoden en technieken je graag werkt. In een daaropvolgend telefonisch gesprek stemmen we jouw wensen verder af. Daarna maak ik een toolkit op maat voor jou, die je digitaal ontvangt. De oefeningen in jouw toolkit zijn zo uitgewerkt dat je deze direct kunt gebruiken.

Ondersteuning en advies

Zoek je consultatie en advies bij het werken met de natuur als co-therapeut? Wil je samen casuïstiek bespreken? Of zoek je ondersteuning bij het gebruik van de toolkit? Ook dat is mogelijk. Zowel in de natuur, als telefonisch of online. Je kunt consultatie en advies hieronder aanvragen.

Wat levert de toolkit jou op?

icoon logo mind my nature

Infogids | Werken met de natuur als co-therapeut (later dit jaar beschikbaar).

Een digitale gids vol informatie en inspiratie:

zwart lange lijn
icoon logo mind my nature

Basic toolkit

€105 excl. btw.

zwart lange lijn
icoon logo mind my nature

Consultatie & advies

Zoek je consultatie en advies bij het werken met de natuur als co-therapeut? Wil je samen casuïstiek bespreken? Of zoek je ondersteuning bij het gebruik van de toolkit? Ik denk graag met je mee.

€52,50 excl. btw. per half uur

Ervaringen van anderen